"Küçükçekmece'den Başarı: Gençlik Oyunları Spor Müsabakasında Finale Gitmeye Hak Kazandık!"

03.01.2024 104

Büyük bir gurur ve heyecanla paylaşıyoruz ki, okulumuz öğrencileri, Küçükçekmece ilçe gençlik oyunları spor müsabakasında büyük başarı elde etmiştir! Yapılan çekişmeli mücadeleler sonucunda, öğrencilerimizden bazıları Küçükçekmece ilçe birincisi ve ikincisi olarak büyük bir başarı elde etmiş ve finale gitmeye hak kazanmışlardır.

Sporcularımızın gösterdiği azim, disiplin ve performans, sadece onların bireysel başarıları değil, aynı zamanda okulumuzun spor alanındaki kalitesini de bir kez daha ortaya koymaktadır. Küçükçekmece ilçe birincisi ve ikincisi olan öğrencilerimiz, bu başarılarıyla sadece kendi yeteneklerini değil, aynı zamanda okulumuzun spor kültürünü yükseltmişlerdir.

Finale gitmeye hak kazanmış olmamız, sadece sporcularımızın değil, aynı zamanda destek veren öğretmenlerimizin, ailelerimizin ve okul personelimizin ortak bir başarısıdır. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Final müsabakalarında da aynı azimle mücadele edeceğimize olan inancımızı taşıyarak, sporcularımıza büyük bir başarı ve zafer dileriz. Siz değerli velilerimizden ve okul camiamızdan gelen destekle, birlikte elde edeceğimiz başarılarla okulumuzun adını en üst seviyelere taşıyacağımıza inancımız tamdır.

Bu önemli süreçte bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür eder, sporseverlerimizi final müsabakalarında tribünlerde görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiriz.

03-01-202403-01-202403-01-202403-01-2024