11. ve 12. Sınıf Velilerine ve Tüm Velilerimize Duyurulur!

11.10.2023 100

Toki Atakent Spor Lisesi velileri ve okul aile birliği üyeleri için heyecan verici bir gün yaklaşıyor. Okulun 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin velileri için düzenlenecek olan toplantı, ardından Okul Aile Birliği'nin genel kurul toplantısıyla devam edecek. Bu önemli etkinlik, okul topluluğu için bir araya gelme ve geleceğe dair planları tartışma fırsatı sunacak.

11 ve 12. Sınıf Velileri Toplantısı

Eğitim, gençlerimizin hayatlarında kritik bir rol oynar, ve ebeveynler olarak çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak için işbirliği yapmak önemlidir. Toki Atakent Spor Lisesi, öğrencilerin başarılı bir lise deneyimi yaşamalarını sağlamak amacıyla velilerle yakın bir işbirliği içindedir. Bu nedenle, 11. ve 12. sınıf velileri için düzenlenen toplantı, önemli bir adımdır.

Toplantıda, veliler okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelerek öğrencilerin eğitim sürecini daha iyi anlama ve öğrencilerin gereksinimlerine nasıl yardımcı olabileceklerini konuşma fırsatı bulacaklar. Ayrıca, gelecek dönemde yapılacak etkinlikler ve sınavlar hakkında bilgi alışverişi yapılacak.

Okul Aile Birliği Genel Kurulu

11 ve 12. sınıf veli toplantısının ardından, Okul Aile Birliği üyeleri kendi genel kurul toplantılarını gerçekleştirecekler. Bu toplantıda, Okul Aile Birliği'nin gelecekteki planları, bütçesi, etkinlikleri ve projeleri gibi önemli konular ele alınacak.

Okul Aile Birliği, okulun gelişimi ve öğrencilere daha iyi bir eğitim deneyimi sağlama amacı taşıyor. Bu nedenle, toplantıya katılan üyelerin katkıları ve görüşleri son derece değerlidir.

Toki Atakent Spor Lisesi, veli toplantısı ve Okul Aile Birliği genel kurulu için tüm velileri ve birlik üyelerini bu önemli etkinliklere katılmaya davet ediyor. Birlikte, öğrencilerin daha iyi bir eğitim almasını ve okulun gelişmesini sağlayabiliriz. Unutmayın, geleceğimiz onların eğitimindedir.

11-10-2023