DUYURULUR !

DUYURULUR ! "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" Projesi Kapsamında Velilere Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi...

06.01.2024 230

Okulumuzda aile içi farkındalığın artırılması amacıyla "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" projesi kapsamda, velilerimize yönelik önemli bir eğitim etkinliği düzenlenecektir.

Bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen bu projede, 09.01.2024 Salı günü saat 13.00'te okulumuz konferans salonunda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE" adı altında bir eğitim düzenlenecektir.

Eğitim, bağımlılık, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorunlarında çözüm yolları ve önerileri gibi konularda velilerimize kapsamlı bir bilgi sunmayı amaçlamaktadır. Katılımcılar, bu eğitim sayesinde bağımlılıkla mücadele konusunda daha bilinçli ve donanımlı birer ebeveyn olma yolunda adımlar atacaklardır.

Bu önemli etkinliğe tüm velilerimiz davetlidir. Velilerimizin, çocuklarımızın sağlıklı bir geleceği için bu eğitimde yer almaları büyük önem taşımaktadır.

EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE projesi ile birlikte, aileler olarak bağımlılıkla mücadelede daha etkin bir rol almak için bir araya gelmeye davetlisiniz.

Unutmayın, bilinçli bir ebeveynlik, sağlıklı bir toplumun temelidir.

SEMİNER GÜNÜ:

Gün : 09.01.2024 Salı

Saat : 13.00