Öğrencilerimize Devam-Devamsızlık Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

17.04.2024 78

Değerli Öğrencilerimiz ve Velilerimiz,

Okulumuzun eğitim kalitesini ve öğrencilerimizin akademik başarılarını sürekli olarak artırmayı hedefleyen bir eğitim kurumu olarak, devam/devamsızlık konularına büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda, öğrencilerimizin derslere katılımlarının önemini vurgulamak ve her öğrencimizin devamsızlık durumunu birebir gözden geçirmek amacıyla bir bilgilendirme toplantısı düzenledik.

Toplantıda, devamsızlık yapmanın eğitim süreçleri üzerindeki olumsuz etkileri detaylı bir şekilde ele alındı. Öğrencilerimizin her birinin eğitimde tam potansiyelini kullanabilmesi için düzenli katılımın şart olduğunu vurguladık. Akademik takvime uyum ve derslere devamlılık, öğrencilerimizin derslerdeki performansını doğrudan etkileyen faktörler arasındadır.

Öğrenci işleri bölümümüz tarafından hazırlanan raporlar doğrultusunda, toplantıda her öğrencinin devamsızlık durumu, öğrencilerimize özel olarak sunuldu. Bu sunum sırasında, devamsızlık yapan öğrencilerimizle birebir görüşmeler yaparak, devamsızlıkların nedenlerini anlamaya ve çözüm yolları bulmaya yönelik adımlar atıldı. Ayrıca, devamsızlık yapmayan öğrencilerimize gösterdikleri özveri ve sorumluluk için teşekkür edildi.

Eğitimin her adımında öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu toplantının, öğrenci ve velilerimiz için faydalı bir bilgilendirme olduğunu ve ilerleyen dönemlerde devamsızlık oranlarında gözle görülür bir düşüş sağlayacağını umuyoruz. Unutmayın ki, her ders saati, başarıya giden yolda atılan önemli bir adımdır.

Eğitim yolculuğunuzda başarılar dileriz.

17-04-202417-04-202417-04-202417-04-202417-04-202417-04-202417-04-2024