Öğrencimizin Temiz Okul Projesi Güzel Davranışı

28.10.2023 80

Bir toplumun sağlığı ve refahı için temizlik ve hijyen, son derece önemli faktörlerdir. Bu nedenle, okul hijyeni konusunda özverili çalışmalar yürüten personelimizden biri olan Leyla AYHAN 'ın çabaları takdire değerdir. Tüm personelimiz, okulumuzun temizlik ve hijyen standartlarını yükseltmek ve öğrencilerimizin sağlığını korumak için azimle çalışmaktadır.

Okulumuzun temiz ve hijyenik bir çevre oluşturması, öğrencilerimizin sağlıklı bir öğrenme ortamında olmalarını sağlar.

Leyla AYHAN'ın çabalarını takdir eden ve destekleyen bir öğrencimiz Emine ÖZTEKİN adlı öğrencimiz okulumuz için yaptığı çalışmalar sebebiyle ona teşekkür etmek için bir buket çiçek hediye etti. Bu jest, sadece bir çiçek buketi gibi fiziksel bir hediye değil, aynı zamanda bir teşekkür ve takdir ifadesiydi.Bir buket çiçek, bir kişinin çabalarını takdir etmenin güzel bir yoludur, ancak bu jestin arkasındaki duygu ve minnettarlık çok daha büyüktür.

Öğrencimize eğitim hayatında başarılar dileriz.

28-10-202328-10-202328-10-2023