Okulumuz Temiz Projesi İle Temizlik Bilincini Yükseltiyor!

06.10.2023 103

Okulumuz her zaman olduğu gibi temizlik ve hijyen konularına büyük önem veriyor. Okul öğrenci meclis başkanı İbrahim YAVUZ liderliğinde, "Okulum Temiz Projesi" kapsamında önemli adımlar atıldı. Proje, okulumuzdaki genel temizlik anlayışını daha da güçlendirmeyi ve salgın hastalıklarla mücadele konusunda bilinçlenmeyi hedefliyor.

Bu proje kapsamında okul meclis başkanı İbrahim ve meclis üyeleri, tüm sınıflarda temizlik ve hijyenin önemini vurgulayan duyurular yapmıştır. Ayrıca, salgın hastalıklar hakkında bilgilendirici oturumlar düzenlenmiş ve öğrencilere bu konuda gerekli bilgi verilmiştir. İbrahim YAVUZ ve meclis üyeleri, talimatları içeren bilgi talimatlarını okul ilan panosuna asarak projeyi daha görünür kılmışlardır.

Okulumuz bu proje ile temizlik bilincini artırarak öğrencilerimize daha sağlıklı bir öğrenme ortamı sunmayı amaçlıyor. Öğrencilerimizin bu önemli konuda duyarlılıklarını artırmalarını ve hijyen alışkanlıklarını güçlendirmelerini teşvik ediyoruz.

06-10-202306-10-2023