Tüm Veli ve Öğrencilere ! EKİM AYI EK YETENEK SINAVI DUYURUSUDUR!

17.10.2023 143

TOKİ ATAKENT  SPOR LİSESİ

2023 – 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

EKİM DÖNEMİ EK  YETENEK SINAVI

TAKVİM, SINAV BİLGİ FORMU VE DUYURUSU

2023 Ekim dönemi Ek Yetenek Sınavı aşağıda belirtilen takvim ve şartlar dahilindeToki Atakent Spor Lisesi Müdürlüğüne yapılacak müracaatlar çerçevesinde yapılacaktır.
BAŞVURU TARİHLERİ 17-20 Ekim 2023
ÖĞRENCİ SEÇİMİ( YETENEK SINAVI) 23-26 Ekim 2023
SONUÇLARININ DUYURULMASI 26 Ekim 2023
KAZANAN ADAYLARIN KAYITLARI 27 Ekim 2023
KONTENJAN 9. Sınıf (0)- 10.Sınıf (1) – 11.Sınıf (8)
  Not: Var olan kontenjan, ilgili kısma yazılmış olup okulumuzda nakil geçişi olması durumunda güncellenebilecektir. KAZANAN ADAYLARIN VELİLERİ E- DEVLET ÜZERİNDEN OKULUMUZA NAKİL İSTEYECEKTİR. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER 1-Nüfus cüzdanı fotokopisi 2-1 adet vesikalık fotoğraf 3-Sağlık raporu veya Sağlık Beyan Formu 4-Kayıtlı olunan liseden alınacak öğrenci belgesi 5-Öğrenci mezun olduğu ortaokuldan alınacak ortaokul not ortalamasını gösterir belge (Öğrenci Mezuniyet Belgesi ve/veya Sınıf Geçme Defteri örneği) 6-Yetenek Sınavı Başvuru Dilekçesi (Okulumuzdan temin edilecektir.) 7-Varsa eğer sporcu özgeçmiş belgesi (İlgili federasyon veya Gençlik ve Spor Hizmetleri İl müdürlüğü onaylı) NOT 1: Başvurular, belge tesliminin sağlanması adına Toki Atakent Spor Lisesi Müdürlüğüne öğrenci velisi tarafından şahsen yapılacaktır. Eksik başvuru belgesi veya süresi içerisinde teslim edilemeyen başvuru belgesi nedeniyle başvurusu tamamlanamayan adayların sınava alınması mümkün olmayacaktır. NOT 2: Yetenek Sınavı sonuçları, yukarıda belirtilen tarihte okulumuz resmi internet sayfasından duyurulacaktır. Adayların; Başvuru, Kesin Kayıt ve Yedek Adayların Kesin kayıtları gibi iş ve işlem basamaklarını bu adreste yayınlanacak işbu kılavuzda belirtilen takvime göre takip etmeleri gerekmekte olup doğabilecek aksaklıklardan ve/veya takvime aykırı işlem tesislerinden adaylar ve/veya öğrenci velisi sorumlu olacaktır.