Uzaya Giden İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı'ya Türkiye'den Mesaj Yağmuru!

23.01.2024 48

Türkiye'nin gurur kaynağı, uzayın derinliklerine doğru yol alacak ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'ya destek mesajları yağmaya başladı. Gezeravcı'nın uzaya olan bu tarihi yolculuğu, Türkiye'nin birlik ve beraberlik duygularını daha da pekiştirmiş durumda.

Ülkemizin evrensel başarılarından biri olan Alper Gezeravcı, uzayın sınırlarını zorlamak üzere eğitim aldığı süreç boyunca birçok kişinin ilgi odağı haline geldi. Türk halkı, bu önemli anı birlikte yaşama ve paylaşma isteğiyle dolup taşıyor.

Uzaya gitme hazırlıkları sürecinde, Alper Gezeravcı'ya destek olmak isteyen binlerce Türk vatandaşı, sosyal medya platformları üzerinden ona yönelik duygusal ve motive edici mesajlar gönderiyor. Bu mesajlar arasında yer alan tebrikler, dualar ve başarı dilekleri, Türkiye'nin bir kez daha bir arada olduğunu gösteriyor.

Alper Gezeravcı'nın ailesi ve yakın çevresi de bu destek mesajlarına teşekkür ederken, Türkiye'nin bir bütün olarak uzay yolculuğunu heyecanla beklediği bir gerçek. Türk halkı, Alper Gezeravcı'nın uzaya gönderilmesiyle birlikte milli bir gurur duyuyor ve onun başarılı bir şekilde geri dönmesini temenni ediyor.

Alper Gezeravcı, uzaya gitmek üzere gerçekleştireceği bu heyecan verici yolculukla, Türkiye'nin adını uluslararası arenada bir kez daha duyuracak. Onun başarısı, Türk gençlerine ve tüm topluma ilham kaynağı olacak, gökyüzünün ötesindeki sınırları zorlamak için cesaretle adım atan bir kahraman olarak hafızalarda yer edecek.

Okulumuz öğrencileri bu platformdaki yerini alarak Alper GEZERAVCI 'ya mesajını iletmiştir.

23-01-2024

ÖĞRENCİLERİMİZİN MESAJINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

MESAJ ATMAK İSTEYENLER LİNKİ TIKLAYINIZ.