YARIYIL MESAJIDIR!

Saygıdeğer Spor Lisesi Ailesi,

Yarıyıl tatilinin eşiğinde, sizlere sevgi ve umut dolu bir mesaj iletmek istiyorum. İlk yarıyılın yoğun temposunu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin azimle çalışmaları, öğretmenlerimizin özverili çabaları ve velilerimizin destekleriyle dolu dolu geçen bu süre zarfında, birlikte nice başarılar elde ettik. Spor Lisesi olarak, sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda spor ve etkinliklerle renklenen bir eğitim anlayışına sahibiz.

Öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunarak, onları sağlıklı bireyler olarak yetiştirmeye devam ediyoruz. Yarıyıl tatili, dinlenmek, enerji depolamak ve yeni hedeflere odaklanmak için harika bir fırsattır. Öğrencilerimiz, bu tatilde hem bedenlerini hem de zihinlerini dinlendirerek, ikinci yarıyıla hazır olacaklar. Aynı şekilde, öğretmenlerimiz ve velilerimiz de verdikleri destekle bu sürecin başarılı bir şekilde geçmesine katkı sağlayacaklardır. Bu vesileyle, emek veren tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin katkılarıyla güçlenen okulumuz, daha nice başarıları birlikte elde edecektir. Tatilin keyfini çıkarın, dinlenin ve birbirinizle güzel anılar biriktirin. Yeni yarıyılda da birlikte nice güzelliklere imza atacağımıza inancımız tam.

Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil diliyorum.

Saygılarımla,

MEHMET AKINCI OKUL MÜDÜRÜ