Toki Atakent Spor Lisesi

Vizyon: Bedenen, ruhen ve fikren sağlıklı; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milli, manevi değerlere sahip; Kendine güvenen, Sporu hayatının vazgeçilmez bir parçası haline getirmiş; Türk sporcusuna yakışır biçimde, ulusal ve uluslararası tüm etkinliklerde ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek; Türk toplumunun geleceğinin güvencesi olacak bireylerin yetişmelerini sağlamaktır.

Misyon: Atatürk’ün” Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister.” sözünü ilke edinmiş, geçmişine bağlı, geleceği için yapıcı ve faydalı tüm gelişmelere, yeniliklere açık; spor disiplini ve centilmenliğini benimseyerek her türlü sportif, sosyal ve kültürel etkinliklere katılmaya, katıldığı etkinliklerde başarılı olmaya hevesli, kararlı, azimli; geleceğe örnek olacak, sağlıklı sporcular yetiştirmektir.

Başarılar: 2020-2021 eğitim-öğretim yılında E-Twinning ve TÜBİTAK projeleri için gerekli planlamalar yapılacaktır.

Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler: Henüz bulunmamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Henüz bulunmamaktadır.
Proje Çalışmaları: Henüz bulunmamaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Henüz bulunmamaktadır.

WEB - https://tokiatakentsporlisesi.meb.k12.tr

Adres - ATAKENT MAH. 3. CAD. BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Kütüphane Kitap Sayısı :1514
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır. Derslerimiz sabah 09.00´da başlayıp 16.55’te tamamlanmaktadır. 12.15-12.55 arasında öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaları ve dinlenmeleri için öğle arası bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri - HALKALI-ATAKENT

Adres - ATAKENT MAH. 3. CAD. BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuz Küçükçekmece/Atakent bölgesinde olup otobüs güzergahlarına yakın konumdadır. 98AB Atakent mh.- Bakırköy. 98T Atakent mh. – Bakırköy. 89T Atakent mh. – Taksim. 89 Atakent mh. – Aksaray. 141A Atakent mh. – Mecidiyeköy.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 21 km ve ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır