Tüm Öğretmen, Okul Çalışanlar, Veli ve Öğrencilerimize Duyurulur. Okulum Temiz Projesi Eğitim Slaytlarını İzleyiniz.

Okulum Temiz Projesi: Sağlıklı Geleceğimizi İnşa Ediyoruz

Okulumuz, öğrencilerin sağlıklı bir çevrede eğitim almasını ve kişisel temizlik ve hijyen konularında bilinçlenmelerini hedefleyen "Okulum Temiz Projesi"ni başlatıyor. Proje kapsamında, öğrencilere hijyen konusunda eğitimler verilerek, okulun temizliği ve hijyen koşulları daha da geliştirilecek.

Bugünlerde sağlığımızın ne kadar değerli olduğunu hep birlikte daha iyi anlıyoruz. Okulumuz, öğrencilerin sağlığını korumak ve onlara hijyen konusunda bilinç kazandırmak amacıyla "Okulum Temiz Projesi"ni başlatıyor. Bu proje, okulumuzun temizliği ve öğrencilerimizin kişisel hijyen alışkanlıklarını geliştirmeyi hedeflemektedir.

Projenin Ana Hedefleri:

1. Eğitim ve Farkındalık Oluşturmak: Proje kapsamında öğrencilere kişisel temizlik, el yıkama, diş fırçalama gibi hijyen konularında eğitimler verilecek. Öğrenciler, temizlik alışkanlıklarını güçlendirmek için bilinçlenerek bu alışkanlıkları günlük yaşamlarına entegre edecekler.

2. Okulun Temizliğini Artırmak: Okulumuzun temizlik ve hijyen standartları daha da yükseltilecek. Sınıflar, tuvaletler, yemekhane ve diğer alanlar daha sıkı bir şekilde temizlenecek ve dezenfekte edilecek.

3. Toplumsal Bilinç Oluşturmak: Okulumuzun başlattığı bu projenin etkileri sadece okul sınırlarıyla sınırlı kalmayacak. Öğrenciler, aileleri ve toplumumuz genelinde daha sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmeye yönelik bir rol üstlenecekler.

Okulumuz, "Okulum Temiz Projesi" ile öğrencilerin sağlıklı bir geleceğe daha iyi hazırlanmalarına katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu proje, sadece fiziksel sağlığı değil, aynı zamanda kişisel sorumluluk duygusunu ve toplumsal bilinci de geliştirmeyi hedeflemektedir. Projemizin başarısı için tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin desteğini bekliyoruz.

02.10.2023 540

Okulum Temiz Projesi Kişisel Eğitim  İçin TIKLAYINIZ.

Okulum Temiz Projesi Hijyen ve Sanitasyon Eğitim  İçin TIKLAYINIZ.