2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Yapıldı: Yeni Kararlar ve Hedefler Belirlendi.

05.02.2024 223

Yeni dönemin başlangıcında okulumuzun öğretmenler kurulu, önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, gelecek döneme ilişkin stratejik kararlar alındı ve hedefler belirlendi.

Toplantı, Okul Müdürü Sayın Mehmet AKINCI' nın açılış konuşmasıyla başladı. Okul Müdürümüz, yeni dönemin getireceği zorluklar ve fırsatlar hakkında öğretmenleri bilgilendirdi. Özellikle öğrenci başarısını artırmak, veli iletişimini güçlendirmek ve öğretmenler arası işbirliğini teşvik etmek için yapılması gerekenleri vurguladı.

Toplantıda, öğretmenlerin dönem boyunca izleyecekleri akademik ve disiplin politikaları da ele alındı. Öğretmenler, öğrenci başarısını artırmak için ders planlarını gözden geçirmek ve öğrencilere daha etkili bir şekilde rehberlik etmek için stratejiler geliştirmeye teşvik edildi.

Teknolojinin etkili bir şekilde sınıf içi eğitimde kullanılması, öğrencilerin dijital becerilerini geliştirmesi ve online kaynakların daha verimli bir şekilde kullanılması konularında fikir alışverişi yapıldı.

Toplantı sonunda, öğretmenlerin görüşleri alınarak ortak bir vizyon ve yol haritası belirlendi. Bu doğrultuda, her öğretmenin kendi alanında daha etkili olabilmesi için destek ve eğitim programları planlandı.

Öğretmenler Kurulu Başkanı Okul Müdürü Sayın Mehmet AKINCI , toplantının verimli geçtiğini ve öğretmenlerin yeni döneme daha motive ve hazır bir şekilde başlamak için gereken adımları attığını belirtti.Toplantı iyi dileklerle sona erdi.

05-02-2024