7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü Kapsamında E Safety Label Bronz Etiket Almaya Hak Kazandık.

12.04.2024 39

Okulumuz, eSafety Label Bronz Etiketiyle Çevrimiçi Güvenliği Öne Çıkarıyor!

Okulumuz, öğrencilerimizin ve personelimizin çevrimiçi ortamda güvenli bir şekilde dolaşmalarını sağlamak amacıyla önemli bir adım attı. 7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında, eSafety Label'in verdiği bronz etiketi kazanan okulumuz, çevrimiçi güvenliği artırmak için atılan adımların bir ödülü olarak bu prestijli etiketi almaya hak kazandı.

eSafety Label, çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlayan, Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir. Bu etiket, okulların çevrimiçi güvenliğini değerlendirmesine, geliştirmesine ve güçlendirmesine yardımcı olurken, en iyi uygulamaları paylaşma ve akranlar arasında bilgi alışverişi yapma imkanı sunar.

Okulumuz, çevrimiçi güvenlik konusunda yaptığı çalışmalar ve uyguladığı politikalar sayesinde eSafety Label'in bronz etiketini kazanmaya hak kazandı. Öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz ve BİT yöneticilerimiz, çevrimiçi güvenliğin önemini vurgulayarak öğrencilerimizi bilinçlendirme ve koruma konusunda büyük çaba sarf ettiler.

Bu önemli başarı, okulumuzun çevrimiçi güvenlik alanındaki taahhüdünü ve kalitesini göstermektedir. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve personelimizin çevrimiçi ortamda güvenli ve sağlıklı bir şekilde öğrenmeye devam etmelerini sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.