Okul Müdürümüzün 2. Eğitim Öğretim Dönemi Açılış Mesajıdır.

04.02.2024 142

Sayın Veliler, Sevgili Öğrenciler,

Yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle, bu yeni dönemin tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Toki Atakent Spor Lisesi olarak, her yeni eğitim yılında olduğu gibi, öğrencilerimizin başarılarına odaklanarak, onları en iyi şekilde yetiştirmek ve desteklemek için buradayız. Amacımız, öğrencilerimizin akademik, sosyal ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmelerini sağlamak ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır.

Sevgili Öğrenciler, sizlerin potansiyelinin farkındayız ve bu yıl da sizlerle birlikte başarılı bir eğitim yolculuğuna çıkmak için sabırsızlanıyoruz. Unutmayın ki, başarı sabır, azim ve disiplin gerektirir. Sizlerden beklediğimiz, derslerinize düzenli çalışmak, öğretmenlerinizin rehberliğini dikkate almak ve kendinize güvenerek hedeflerinize ulaşmak için çalışmaktır.

Değerli Veliler, sizlerin desteği ve katkıları olmadan, öğrencilerimizin başarılı olması mümkün olmayacaktır. Bu nedenle, çocuklarınızın eğitim sürecinde onlara rehberlik etmeye ve destek olmaya devam etmenizi önemle rica ediyoruz.

Yeni eğitim-öğretim yılında, Toki Atakent Spor Lisesi ailesi olarak, birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Hep birlikte, başarılarla dolu bir yıl geçireceğimize olan inancım tamdır.

Yeniden hoş geldiniz ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.

Saygılarımla,

Mehmet Akıncı